Banyo Tadilatı Nasıl Yapılır?

Banyo Tadilatı Nasıl Yapılır?

Banyo Tadilatı Nasıl Yapılır?

Banyo Tadilatı Nasıl Yapılır? Bu soru genel olarak herkesin sorduÄŸu ve cevabını aradığı sorulardan birisi ve en önemlisidir.

 

Banyo Tadilatı Nasıl Yapılır?

 

Öncelikle bu soruya cevap vermek için kendimize farklı sorularda sormamız gerekmektedir.

 

Bunlar;

  • Bütçem ne kadar?
  • Tam olarak ne yapmak istiyorum?
  • Banyoda önceliÄŸim tesisat mı görüntü mü?
  • Kullanacağım malzeme hangi kalite de olmalı?
  • Ä°ÅŸçilik için siz tek tek ustaları mı bulacaksınız yoksa profesyonel bir ekipten mi yardım alacaksınız?

Gibi sorulara cevap vermeniz gerekmektedir.

Peki Nasıl Yapabilirsiniz?

Banyo Tadilatının artık zor bir tarafı kalmıyor. Banyonuzu yeniden ÅŸekillendirmek evinize yepyeni bir görüntü getirebilir. HemenTadilat.com banyonuzu canlandırmak için bir telefon kadar size yakın.

Banyoları yeniden tadilata sokmak ve yenilemek için iyi bir deneyime sahibi olmanız gerekmektedir. Ä°ster hayalinizdeki banyo planını tamamlamış olun, ister ekibimizden yardım alarak ihtiyacınız olan tadilatı yapın, size özel banyonuzu tam olarak hayal ettiÄŸiniz gibi yeniden yapacağız.

Kapsamlı deneyimimiz, mükemmel iÅŸçiliÄŸimiz ve ayrıntılara verdiÄŸimiz önemle, Ä°stanbul’da Banyo Tadilatı denince ilk akla gelen firmalar arasında yer almaktayız.

Hemen Tadilat olarak her büyüklükteki projenizde banyo tadilat hizmetini sizlere sunmaktayız. Ä°ster sadece tesisat ve lavabo deÄŸiÅŸimi, isterseniz komple yıkım iÅŸlemlerini itinayla yapmaktayız. Ä°ÅŸi zamanında yapmak ve uzmanına yaptırmak önemli bir faktördür.

Banyonuzu yenilerken sizlere kullanılacak malzemeler için farklı alternatifler sunmaktayız. Banyonun daha verimli olması için enerji ve su tasarrufu saÄŸlayacak ürünleri seçenek olarak sunabiliriz.

Sizlerin de sunabileceÄŸi alternatif ürün çeÅŸitleri de mevcut olabilir:

 

  • Masif ahÅŸap dolap
  • Aydınlatma armatürleri
  • Jakuzi ve jetli küvetler
  • DuÅŸ baÅŸlıkları ve musluklar, Jakuzi
  • Granit tezgâh tablaları
  • Lavabolar
  • Dekoratif bâtıla
  • Küvet ve duÅŸ
  • DuÅŸ kapıları
  • Cam duÅŸ tasarımı
  • Ve dahası

Yetenekli ekibimiz, ışıkların parlak bir ÅŸekilde parlamasını ve suyun gerektiÄŸi gibi akmasını saÄŸlamak için elektrik kablolama ve tesisat çalışmalarınızı da güncelleyebilir.

 

Banyo Tadilatı Kaç TL’ye Mal Olur 2022?

Banyo tadilatı ne kadar bir maliyet çıkarır? Bu soruya cevap verebilmek proje çıkmadan pek mümkün deÄŸildir. Çünkü bu sorulara cevap verebilmek için banyo alanında banyo dekorasyon fikirleri de belirlemelisiniz.  Bu nedenle banyo tadilatı baÅŸlamadan önce tüm planları yapmalısınız. Banyo tadilatı kaça mal olur, banyo tadilatı kaç gün sürer sorularına cevap bulabilmelisiniz.

 

Fiyatlar Ne Kadar Çıkar?

Banyo tadilat iÅŸlemlerinde veya diÄŸer tadilat iÅŸlemlerinde malzeme fiyatlarının güncel halini bilmeniz ve ona göre fiyat çıkarmanız gerekmektedir. Sürekli deÄŸiÅŸen bir piyasada kendinizi güncel tutmanız önemlidir. DuÅŸa kabin, klozet, seramik, banyo mobilyaları ve armatürlerin fiyatlarının güncel halini bilmeniz önemlidir.

Çünkü her ürünün farklı kaliteleri mevcuttur. 1. 2. 3. Kalitelerde ürünler olduÄŸu için müÅŸterinin ne istediÄŸini iyi analiz etmek gerekmektedir. Banyoyu banyo gösteren seramikleridir. Seramikler kalite, desen, ölçüsüne göre; banyo seramik metrekare fiyatı yaklaşık 150 TL ile 1500 TL arasında deÄŸiÅŸiklik gösterir.

Bu fiyatlar sadece malzeme fiyatları olup; iÅŸçilik, yapıştırıcı, derz dolgusu gibi ekstra ÅŸeyler fiyatlara dâhil deÄŸildir.

DiÄŸer Ürünler Nelerdir?

Banyo yenileme de diÄŸer önemli bir faktör ise banyo mobilyası, klozet ve duÅŸakabin tercihleridir. Tadilat yaparken bu ürünlerinde piyasa fiyatlarını bilmek ve ona göre teklif vermek gerekmektedir. 1000 Liradan baÅŸlayıp 50.000 TL’ye kadar çıkan klozetler mevcutken ne istenildiÄŸini bilerek hareket etmek önemlidir.

Ürünleri Nerden Almalıyız?

Ürünleri yapı market denilen büyük çaplı firmalardan alabilirsiniz. Ayrıca bu tür ürünlerin toptancı noktalarını da tercih ederek oradan da bu tür ürünleri uygun fiyatlarla alabilmeniz mümkün. Ä°kisi arasında ki fark sadece ÅŸu ÅŸekildedir;

Yapı marketlerde tüm ürünleri aynı anda alıp çıkabilirsiniz, toptancılarda ise farklı firmalardan tedarik noktasında yorulmanız gerekebilir.